TANKEN MED MIN KENNEL

Jag har och kommer att ha en seriös uppfödning i en mycket liten skala med meriterade och hälsotestade hundar.

Läs mer om vad jag testar mina hundar för och varför under Hälsa!!!
 

Jag vill föda upp friska, sunda, välfungerande hundar med stor livsglädje. Hälsan kommer verkligen först utan att för den delen avvika från målet med att föda upp exteriört vackra hundar.

Jag kommer bara att avla på hundar med känd HD/AD status samt känd L2-Hga och HC status. Jag kommer bara att använda mig av hundar utan kända allergier eller demodexproblem. Givetvis ska hundarna vara ögonlysta och ha en bra mentalitet. Jag ser gärna flera MH:n eller BPH:n i framtiden.

MER OM MIG

Jag heter Camilla och är 30 år. Jag bor i Kärrdal, Stockholm med staffarna Dyrka och Zitra samt katten Amme. Jag har alltid varit intresserad av djur och jobbade tidigt extra på en hästgård och gick gymnasium med inriktning djurvård.

Den första Staffen jag träffade, träffade jag på mitt första jobb som djursjukvårdare. En riktig pärla! Allt jag ville ha i samma paket och vilken personlighet! Den dagen tillbringade vi ihop.

Valet var gjort. Jag kikade runt länge och väl och visste vad jag prioriterade och ville ha. Redan då, färgad av jobbet som djursjukvårdare och även affärsbiträde i djuraffär, så var hälsan viktigast av allt. Ungefär åtta månader tog det innan jag hittade rätt.

Mötet med Laila Ström, innehavare av Joddrick´s kennel, var fantastiskt. Utan henne hade det här inte blivit verkligt! Laila är en av mina stora stöttepelare i staffevärlden.

Det var med denna, min egna pärla, Joddrick´s Athena alias Dyrka som jag startade upp min egen uppfödning.

I dagsläget jobbar jag på Djursjukhuset Albano och skall snart bli titulerad Legitimerad Djursjukskötare om allt går väl. Jag är diplomerad hundinstruktör via Hundens Hus. Vidare är tanken att fortsätta och utbilda mig till hundpsykolog. Mina hundar hänger med mig överallt, i vått och torrt, dock helst torrt =). Vi flänger lika bra i skogen som inne i stan. Vi tränar det mesta som sök, spår, DW, lydnad, agility och roar oss med utställningar.

Jag anser att regler och träning är viktigt för att en hund ska må bra och bli en trygg individ. Likaså är lek med din hund inte bara lek utan grunden till viljan att samarbeta och att kunna ha kul ihop. Jag vill att hunden ska kunna hänga med på det mesta och kunna koppla av i nya miljöer. En säker hund bäddar för ett rikare liv.

D i n   h u n d   s k a   b e r i k a   i n t e   b e g r ä n s a   d i t t   l i v ! ! 


KONTAKTA MIG

Mailen läses alltid!

Camilla Ljung
Sollentuna, Stockholm
Sweden

Mobil:
(+46) 0737-36 33 53

Mail: Stopnstare@hotmail.se